ALL I AM

LEVERANS

LEVERANSTIDER

Normal leveranstid är cirka 4-6 arbetsdagar, under högsäsong kan det ta lite längre tid. Brev levereras till din brevlåda så långt det är möjligt. Tyvärr har vi inte möjlighet att kontrollera hur en artikel levereras (brevlåda eller leveransställe) eller till vilket ombud orden levereras, det är en bedömning som gjorts av transportören. Vi tar därmed inte ekonomiskt ansvar för detta eller för eventuella förseningar på grund av rederiet. 

Om du har frågor angående din beställning, kontakta info@alliambeauty.com

LEVERANSKOSTNADER

Sverige: Fri leverans över 500 SEK (Under 500 SEK 65kr) 
Skandinavien & EU: 1000 SEK (€100) (Under 1000 SEK 99kr)

För beställningar utanför EU tillkommer införselmoms och tullavgift för varje land gällande villkor. Vid kostnadsfri produkt eller gåva kan tull- och momsavgifter komma att beskattas på produkternas (faktiska eller uppskattade) värde.

FRAKTKOSTNAD

Vi tar inget ekonomisk ansvar eller återbetalar frakten/ordern ifall ordern inte hämtas upp i tid hos utlämningsställe. 

TULL OCH MOMS

För ordrar utanför EU tillkommer importmoms och tullavgifter utefter varje lands villkor. För gåvor och gratisprodukter kan avgifter tillkomma, baserat på artikelns (antingen aktuella eller uppskattade) värde. Till exempel, om du i en kampanj får en gåva utan kostnad och gåvans värde beräknas till en viss summa, kommer detta värde att adderas till ditt totala orderbelopp när det gäller dina lokala tull- och momsberäkningar.

POSTNORD MYPACK HOME 

Vi tar oss inte ekonomiskt ansvar för de kunder som valt fraktmetoden: "Postnord MyPack Home", vars order inkluderar parfym och/eller nagellack och ordern levererats till ett ombud. Att dessa ordrar levereras till ombud står angivet vid val av fraktmetod. 

FRÅGOR ANGÅENDE LEVERANS

Email: info@alliambeauty.com